Qui som

MiralCel està formada per llicenciats i doctors en física especialitzats en l’astronomia a nivell professional i també amb experiència docent. Molta gent manté la curiositat que tenien de petits i volen saber més del nostre univers. Per això els hi diem: mira el cel!

Eugènia Colell

L’Eugènia és la més organitzada de tots. S’encarrega de coordinar a tothom, fer que el calendari quadri i que els números surtin. És l’experiència que dóna ser mare!

Dr. Francesc Vilardell

El Francesc va obtenir el seu títol de doctor i ara controla un observatori astronòmic ell solet. És el responsable d’operar els telescopis principals de la Universitat de Barcelona, però també té temps d’explicar com van aquestes coses a tothom que tingui curiositat i interès.

Dr. Jordi Bernabeu

El Jordi no va passar fred a peu de telescopi perquè es va passar la tesi davant de l’ordinador fent simulacions i càlculs numèrics a la Universitat Politècnica de Catalunya. Tot i així, en sap un munt de l’exploració de l’espai. De fet, quan era petit deia que de gran volia ser astronauta.

Dr. Josep Manel Carrasco

En Josep Manel va fer el seu doctorat dissenyant la millor manera d’identificar estrelles amb només mirar-les. Avui continua fent recerca a la Universitat de Barcelona i ens ajuda amb les seves grans dots didàctiques.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: