Serveis

Ens dediquem a apropar els descobriments de la ciència i l’astronomia a la societat en general, i ho fem de moltes maneres. Segur que pots trobar una proposta que s’ajusti a les teves necessitats!

Activitats per a centres educatius

A les escoles i instituts hi ha avui la societat del futur. Nois i noies amb la curiositat d’aprendre coses noves tot fent una activitat diferent de les classes avorrides.

Els professors i responsables de centre tenen a la seva disposició un ventall d’activitats que hi podem dur a terme, des de lliçons a classe i xerrades enriquidores, fins a demostracions pràctiques al propi pati de l’escola i tallers de construcció d’aparells astronòmics.

Activitats per a grups

No cal anar encara al cole per poder gaudir d’una sessió d’astronomia. Només cal ajuntar un grup d’amics que vulguin participar amb nosaltres i els guiarem pels fenòmens de l’univers.

Si teniu una sala on voleu que us ensenyem les meravelles del cosmos, o teniu curiositat per saber si els astronautes que van anar a la Lluna s’hi van deixar les escombraries o les van recollir, nosaltres vindrem i passarem una bona estona. També podem quedar una nit i veure en directe l’espectacle de l’univers a sobre els nostres caps.

Activitats en familia

Esteu gaudint d’un cap de setmana fora de la ciutat? La tranquilitat i l’entorn natural desperta l’interès dels més petits. Gaudiu d’una passejada entre estels i galàxies de la mà dels nostres experimentats viatgers. Podem fer un recorregut turístic passants pels temes més populars o bé fer una ruta apassionant d’aventures i misteris. Depen de vosaltres!

A continuació detallem els diferents serveis que us oferim. Trieu el que més us agradi o proposeu un a la vostra mida, estem oberts a noves propostes!

Xerrades i cursos

bla bla bla

Tallers i activitats

ble ble ble

Observacions nocturnes

bli bli bli

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: